torsdag, april 26, 2007

4 snabba

Resume berättar att Expressen satsar på att sälja hela James Bond-serien till sina läsare. Ett smart drag att försöka kränga en av de mest överexploaterade varumärkena på DVD än en gång och viktigare - att kringgå detaljisthandeln och grossistled och därmed spara pengar. Det kommer säkerligen bli mer av den varan i framtiden. Men var i all världen var Casino Royale?

Degens media berättar om Kanal 5:s inköp i Cannes men det handlar om serier från NBC och ABC och påpekar att man ligger i förhandling med Warner, Dreamworks och Disney. En mer uppdelad marknad än vad Resume förutspådde i förra veckan.

Roy Andersson är med i Cannes. Det blev sidosektion Un Certain Regard snarare än Official Selection men man får gratulera ändå.

SVD (inte på nätet än) rapporterar att Folkets bio släpper Free Jimmy på både biograf och VOD genom film2home - vilket så vitt jag vet är den första svenska simultanpremiären! Gratulerar även där (även om en riktig och fullständig simultanpremiär borde innehålla biograf, dvd, vod och tv-premiär)!

Etiketter: , , , , ,

Bloggtoppen.se Eating in public